Изберете манга...
Прочети или изтегли...
Прочети или изтегли...
Прочети или изтегли...
Прочети или изтегли...
Наруто мангата на български език
Прочети или изтегли...
Прочети или изтегли...
Още манга на български!
Прочети или изтегли...
Прочети или изтегли...

Приятели

(Ако и ти искаш да свържем посетителите си с твоя
сайт, форум или блог, ни пиши чрез формата за контакти.)


Проект за отглеждане на магическо момиче

Адрес: https://mahoikutranslationbg.wordpress.com/
Кратко описание: Това е първият блог на български език, посветен на поредицата “Проект за отглеждане на магическо момиче”! Тук можете да откриете преводите на български език на новелите и други материали, свързани с това заглавие. Приятно четене!


Let's compete!

Адрес: http://letscompete.uchenici.bg
Кратко описание: Let’s compete е сайт насочен към учениците от 1-12 клас, техните учители и/или треньори. Идеята е в него да бъде представена информация за олимпиади, състезания и конкурси, провеждащи се в България, обединени в три групи: спорт, академични и изкуства. Екипът на Let’s compete работи и над потребителски панел, чрез който потребителите бързо и лесно ще могат да откриват подходящото за тях състезание, както и да добавят състезания.


Animes Portal

Адрес: http://www.animes-portal.info/
Кратко описание: Аnimes-Portal стартира с името naruto.free.bg. С течение на годините сайтът и форумът им се разраства. В портала можете да гледате анимета онлайн с български субтитри, а във форума – да обсъждате всичко: от аниме и манга през фенфикшън и косплей до най-различни филми и музика. За вас, феновете на мангата, трябва да отбележим, че в раздел „манга“ във форума можете да намерите и манга на български.


CosplayBG

Адрес: http://cosplay-bg.com
Кратко описание: След появяването на все повече и повече събития с участието на косплей, идва и идеята за сайт, посветен на това изкуство. Cosplay-bg е мястото, където почитателите на косплея могат да споделят снимките си, опита си и да се забавляват заедно. Сайтът е от фенове за фенове!


Anime Rulezzz

Адрес: http://animerulezzz.org
Кратко описание: Anime Rulezzz е фен сайт посветен на японската анимация. В него ще откриете много информация за най-различни анимета, и то на български. Освен нещата свързани с тематиката на сайта, Anime Rulezzz предлага и online услуги от общ характер като безплатен картинков хостинг и системата за чат комуникация jabber.

No comments yet.

Оставете коментар!

*