(Ако и ти искаш да свържем посетителите си с твоя
сайт, форум или блог, ни пиши чрез формата за контакти.)


Проект за отглеждане на магическо момиче

Адрес: https://mahoikutranslationbg.wordpress.com/
Кратко описание: Това е първият блог на български език, посветен на поредицата “Проект за отглеждане на магическо момиче”! Тук можете да откриете преводите на български език на новелите и други материали, свързани с това заглавие. Приятно четене!


Let's compete!

Адрес: http://letscompete.uchenici.bg
Кратко описание: Let’s compete е сайт насочен към учениците от 1-12 клас, техните учители и/или треньори. Идеята е в него да бъде представена информация за олимпиади, състезания и конкурси, провеждащи се в България, обединени в три групи: спорт, академични и изкуства. Екипът на Let’s compete работи и над потребителски панел, чрез който потребителите бързо и лесно ще могат да откриват подходящото за тях състезание, както и да добавят състезания.


Animes Portal

Адрес: http://www.animes-portal.info/
Кратко описание: Аnimes-Portal стартира с името naruto.free.bg. С течение на годините сайтът и форумът им се разраства. В портала можете да гледате анимета онлайн с български субтитри, а във форума – да обсъждате всичко: от аниме и манга през фенфикшън и косплей до най-различни филми и музика. За вас, феновете на мангата, трябва да отбележим, че в раздел „манга“ във форума можете да намерите и манга на български.


CosplayBG

Адрес: http://cosplay-bg.com
Кратко описание: След появяването на все повече и повече събития с участието на косплей, идва и идеята за сайт, посветен на това изкуство. Cosplay-bg е мястото, където почитателите на косплея могат да споделят снимките си, опита си и да се забавляват заедно. Сайтът е от фенове за фенове!


Anime Rulezzz

Адрес: http://animerulezzz.org
Кратко описание: Anime Rulezzz е фен сайт посветен на японската анимация. В него ще откриете много информация за най-различни анимета, и то на български. Освен нещата свързани с тематиката на сайта, Anime Rulezzz предлага и online услуги от общ характер като безплатен картинков хостинг и системата за чат комуникация jabber.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.