Здравейте!

Ние сме група фенове на манга/аниме продукциите, които искат да зарадват другите фенове със своите български преводи! Правим го безплатно – от фенове за фенове! Всички ние имаме огромен хъс за работа и това е нещо като наше хоби. Надяваме се да допринесем за разпространяването на манга културата в България. Пишете ни чрез формата за контакти или просто като коментирате тук, както и на другите ни постове. Вижте клипа на отбора, в който са представени някои от главните ни проекти!

 

Включи се и ти!

 

Ако искате да се присъедините към нас (да бъдете преводач, тайпсетър, редактор, озвучател) или имате предложение за манга, която да преведем и други коментари относно японската култура като цяло, не се колебайте да се свържете с нас. В страницата ни във фейсбук можете да научите много нова информация относно манга проектите, които ще бъдат пуснати скоро и прогреса им и да се забавлявате с картинки, музика, информация и много други неща! Открийте ни и в Pinterest: линк към нашия борд.

Анкета

9 Коментара

Иван Сашов Димитров · 14.04.2010 на 15:19

пичове на пълно ви подкепям

Красимира Иванова Михова · 24.06.2010 на 14:57

Само така всички в България трябва да знаят за всички анимета и манга!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Стефан Пича :D · 20.02.2012 на 16:46

Много ме кефите, че сте се захванали!! (но като гледам в последно време ви мързи много ;дд)..
Стискам ПАЛЦИ да видим раздвижване!! И все пак заслужавате едно немалко (bow)

;пп

Свилена Бабукчиева · 01.03.2012 на 0:31

Голям фен съм на „Фейри Тейл“ и като видях,че продължавате с превода на мангата страшно много се зарадвах!Продължавайте в същия дух!Много се радвам,че има хора като вас,които са се заели да превеждат любимата ми манга сериозно и със страхотен превод!С нетърпение очаквам по нататъшни чептъри от нея,защото до сега я четох на английски,а превод на български не отказвам!!!

Браво хора!!!Само напред! =)

sisity rock(профила ми в фейса) · 06.12.2013 на 15:03

благодаря!!!отдавна искам да чета манга но ми е невъзможно на английски защото съм на 10 и когато видях сайта ви така се изкефих че прочетох мангата на фейри тейл за по-малко от седмица!

sisity rock(профила ми в фейса) · 06.01.2014 на 15:04

може ли да преведете и мангата на bleach защото в zamunda я няма?

christian.otaku · 10.01.2014 на 15:25

Здравей, sisity rock! ^.^
Много се радваме, че имаме толкова запален 10-годишен фен, но точно с bleach не бихме се наели засега.

Евгени · 26.01.2014 на 16:43

sisity rock, мангата на Bleach я има преведена във vbox7 в профила на лазарчето

Kitsune · 27.10.2014 на 18:18

Здрасти,
с години чета манга на английски и е приятно да видя, че някои се е заел и да превежда на български.
Ако не отказвате помощ с преводи може да ми пишете на емайла, за съжаление се съмнявам, че бих била от някаква помощ с таипсетър или редакцият 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.